Zoomface

Icon

Visual Workbook for Photographers

Kegyetlen hajsza

Here’s the blody moment when the shit hit’s the fan. Ahogy kezd doruvulni az utem, ugy kezd a vernyomasom is az egekbe szokni. Kipipalni mindent, amit meg kell csinalnom szinte lehetetlen mert nincs egy nyomorult lista amin ossze lenne szedve a sok szar amit meg kene csinalnom. Ezt azonnal potolnom kell. Jelenleg viszont sort iszom es az Arthur Seat felett gomolygo fekete felhoket lesem. Well done son.

Ma letisztazodott, hogy a legnagyobb bukas a Creative Thinking nevu tantargy lesz. Egy igazi son of a bitach’ – konyvet megvettem, szerdaig elso ot fejezet. Emelett megtanulni angolul… mert az ugye jol fog jonni. Van minderre megkozelitoleg ot napom.

Nos a Creativ Thinking lefedhet sok mindent. Az embernek ilyenkor kozos brainstormingok, felolvasott kritikak es ertelmezhetetlen fine art kepek jutnak az eszebe, de mindez csak a te fejedben letezik. A teny az, hogy itt kritikus gondolkodas alatt sokkal inkabb critikai esszek megfogalmazasan van a hangsuly, azaz neked nem a velemenyedre, sokkal inkabb az olvasottsagodra es a szokincsedre, akademikus esszeirasi tudasodra fognak majd kurva nagy F-eket adni.

Harom ev Skociai froccsontott gyermekorom utan vegre realizaltam. Nem tudok angolul irni. Beszelni? Azt se, de azt egyenlore jol leplezem, hiszen a mindennapos beszelgetesek nem okoznak problemat, tarsalgasi nyelvtudasom tobb mint kielegito… de egyetlen mondatot nem vagyok kepes megfoglamazni irasban anelkul, hogy abbol ne uvoltson Shakespeare szellemenek arconkopese.

Meg vagyok baszva.

Advertisements

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Flickr Photos

Twitter me

Pages

%d bloggers like this: